Fredagstreff med mat, kultur og fremtidsvisjoner 29.11.19

Hvor Haugesund Rederiforening - Møllerveien 6
Pris Gratis

Maritimt Forum gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer til mat, kultur, fremtidsvisjoner og noe godt i glasset fredag den 29. november fra kl. 14.00 til 17.00 i Haugesund Rederiforening, Møllerveien 6.

Almas 2
Julia Khozina og Almas Karakystyk

Maritimt Forums styreleder Runar Skarstein fra SpareBank 1 SR-Bank tar for seg konjunktursituasjonen og spør videre om vi har ettervekst i det maritime miljøet, om det kommer nye bedrifter til, om vi er i ferd med å bli fullt og helt en filial under andre og om vi klarer å skape og beholde nye teknologimiljøer? Blant annet!

Ordfører i Haugesund, Arne-Christian Mohn (AP) og stortingsrepresentant Liv Kari Eskeland (H) fra Stord (forespurt), kommenterer Skarstein med hva de mener må til for å få å beholde beslutningsmyndighet og få til vekst og nyskaping i regionen vår.

Og en overraskelse venter med fiolinist Almas Karakystyk, utdannet ved Det Kasakhiske nasjonale konservatorium og NTNU i Trondheim, og mezzosopran Julia Khozina, utdannet ved Det Russiske konservatorium og NTNU, begge prisvinnere i nasjonale og internasjonale konkurranser.

Om du vil ha noen ekstra bobler i glasset, kan du la bilen stå.


Arrangør

Maritimt Forum for Haugalandet og Sunnhordland