Ny daglig leder i Maritime Bergen

Maritime Bergen er Maritimt Forums søsterfora i Bergen. Der blir nå Siv Remøy-Vangen leder.

Siv Remøy Vangen
Siv Remøy-Vangen blir ny leder i Maritime Bergen.

Siv Remøy-Vangen tar over stafettpinnen etter Harald V. Hove som er Bergen Høyres ordførerkandidat ved kommunevalget i september 2019.

– Det er med stor glede at vi nå kan meddele å ha ansatt ny daglig leder i Maritime Bergen. Med erfaring fra styret i både WISTA og YoungShip får vi inn en leder med solid evne til nettverksbygging, sier en begeistret styreleder i Maritime Bergen, Arnstein Øvsthus.

Remøy-Vangen kommer fra TTS Offshore Solutions og stillingen som Vice President for Project Management. Hun har solid erfaring fra den maritime næringen hvor hun har hatt tidligere stillinger som prosjektleder hos TTS Offshore Solutions og skipsmegler hos R. S. Platou Shipbrokers og Odfjell Tankers.

– I 2018 alene har Maritime Bergen hatt en medlemsvekst på over 30 prosent, og vi har hatt 100 arrangementer med over 12.000 deltakere. Nå har vi fått på plass en som kjenner næringen og står klar til å ta det gode arbeidet i stiftelsen videre, forteller Øvsthus.

– Hvilke forventninger har du til den nye jobben?

– Den maritime næringen sysselsetter over 90.000 personer og bidrar med verdiskapning og velferd for 140 milliarder i året. Det er klart jeg ser frem til å lede en virksomheten som utgjør en spydspiss innen myndighetskontakt, omdømmebygging og rekruttering for en næring som er så viktig for Vestlandet og Norge, sier Remøy-Vangen.

Siv Remøy-Vangen er født i 1978 og kommer fra Fosnavåg. Hun har en Executive MBA spesialisering innenfor Maritim Offshore samt en Bachelor grad fra BI i International Marketing, Management and Strategy med utveksling fra Nanyang Technological University i Singapore og Universiti sans Malaysia.

(Tekst tilpasset etter melding fra Maritime Bergen. Foto Maritime Bergen)