Fra 0 til 100 på ett år

LOS Cable Solutions AS har i løpet av første driftsår vunnet prosjekter for over 100 millioner kroner.

Jan Torstensen Og Arne Mæland
Jan Torstensen og Arne Mæland i LOS Gruppen opplever suksess i elkraftmarkedet. Foto: Vegard Røsland

– Dette bekrefter at markedet trenger vår unike kompetanse, våre innovative løsninger og bærekraftige produkter, sier administrerende direktør Jan Torstensen.

En av Norges største privateide elektrokonsern, LOS Gruppen fra Bømlo i Sunnhordland, etablerte selskapet 22. mai i fjor og tok med det et suksessfullt skritt inn i et nytt marked. LOS Cable Solutions ble etablert som en totalleverandør av høyspentinstallasjoner på land og sjø. Selskapet har siden etableringen ansatt flere nøkkelpersoner og fremstår i dag som «en av de mest lovende norske bedrifter som fokuserer på cleantech-teknologi» ifølge Innovasjon Norge.

– Vi har fått en god start og vil videreutvikle oss til å bli en aktør som leverer fremtidens løsninger på fremtidens behov. Vår visjon er å skape økt verdi og gjøre en forskjell for våre kunder, der vi lar oss lede av FNs bærekraftmål. Som totalentreprenør innen teknisk infrastruktur ser vi mange muligheter, både i energibransjen og innenfor fornybar energi og industri. At selskapet er en del av LOS Gruppen gir oss tilgang til unik kompetanse, kapasitet og erfaring med gode vekstmuligheter, sier Arne Mæland. Han er styreleder både i LOS Cable Solutions og i LOS Gruppen.

(Tekst SMe som utdrag av pressemelding fra LOS Gruppen)