Østensjø kjøper Norwegian Maritime Services

Johannes Østensjø dy AS i Haugesund kjøper Norwegian Maritime Services AS på Karmøy. - Spennende mulighet, sier Kenneth Walland i Østensjø Rederi.

Kenneth Walland Og John Ståle Egge
Adm. dir. i Østensjø Rederi, Kenneth Walland, og styrelederen i NMS, John Ståle Egge.

Bemanningsselskapet Norwegian Maritime Services AS (NMS), etablert i 2005, vil bli drevet som et selvstendig selskap med egen ledelse i Østensjø-gruppen.

NMS leverer maritim bemanning til rederier i Norge. De har hovedkontor i Åkrehamn med avdelingskontorer i Polen, Litauen og på Filippinene. Selskapet har stort fokus på kvalitet i sine leveranser med solide kunder i porteføljen. Salget omfatter ikke rederiet Oceangoing AS som vil drives videre av eksisterende eiere.

- Dette er en spennende mulighet for oss. Vi ser Norwegian Maritime Services AS som en god platform for videre vekst innen alle maritime segmenter. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid med de ansatte i NMS-gruppen, sier administrerende direktør i Østensjø Rederi AS, Kenneth Walland.

- Østensjø og NMS vil være en god match, og bidra til en god utvikling av selskapet. Dette vil sikre vekst innen en meget spennende bransje, samt sikre arbeidsplassene for de ansatte på sjø og land, sier John Ståle Egge, styreleder i NMS.

Om Johannes Østensjø dy AS

Johannes Østensjø dy AS er et privateid selskap, etablert i 1974 av eier Johannes Østensjø. Selskapet eier Østensjø Rederi AS og har eierandeler i 31 moderne fartøyer, som inkluderer 12 taubåter, 8 fortøyningsbåter, 11 offshore-fartøyer og ett flotell. Gruppen har 500 ansatte og har kontorer i Norge, Skottland, England, og Malta. Les mer på www.ostensjo.no

Om Norwegian Maritime Services AS

Norwegian Maritime Services AS er et privateid selskap etablert i 2005. Selskapet har hovedkontor i Åkrehamn, samt kontorer i Polen, Litauen og på Filippinene. Administrasjonen teller 20 personer og ansetter 300 sjøfolk. Ler mer på www.maritimeservices.no

(Tekst og foto hentet fra pressemelding)