Seglems hos DNB NXTs

To blad Seglem stiller på DNB sin møteplass for investorer og gründere. Far Trygve og datter Synnøve arbeider daglig med maritim verdiskaping.

Trygve Og Synnøve
Trygve og Synnøve Seglem

- DNB NXT bringer sammen investorer, gründere og innovative bedrifter for matchmaking, deling, nettverksbygging og inspirerende foredrag, skriver DNB om arrangementet sitt. Det går av stabelen på Byscenen i Haugesund den 25. september. Det overordnede temaet denne gangen er hvordan å bygge en god innovasjonskultur.

Knutsen OAS Shipping vokste som en fugl Fønix av asken under ledelse av Trygve Seglem på 1980-tallet til i dag å være en rederigruppering med Norges mest verdifulle skipsflåte. 50 moderne bøyelastere og LNG-tankere befinner seg i dag til enhver tid verden rundt. Utviklingen har bydd på så vel teknologiske innovasjoner som organisatoriske, kommersielle og finansielle.

Hva har vært de viktigste drivkreftene i utviklingen og hvordan forholder ledelsen og rederiet seg til omslag i omgivelsesbildet, for eksempel til det grønne skiftet verden nå står i?

Synnøve Seglem kom inn i Knutsen OAS Shipping i 2011 og har vært viseadministrerende direktør fra 2013, men hun har trødd sine barnesko på så vel skipsdekk som på verftsområder. Under DNB Next svarer hun og Trygve for sine tanker rundt fortid, nåtid og fremtid.

(Tekst og foto SMe)