Solstad Offshore høster kontrakter

Denne høsten har Solstad høstet en rekke kontrakter og innhøstningen fortsetter inn i årets første vintermåned.

Solstad Kontor
Solstad Offshore sitt hovedkontor i Skudeneshavn.

I to børsmeldinger torsdag den 5. desember kunngjør rederiet i Skudeneshavn at konstruksjonsskipet Normand Tonjer har fått forlenget sin kontrakt med tolv måneder frem til november neste år med opsjon for kunden på ytterligere ett år.

Dessuten meldes det den 5. desember om flere kontrakter i Middelhavet og Midtøsten. Kontrakten forsyningsskipet Far Swan har gått på i Midtøsten er blitt forlenget i ett år, mens forsyningsskipet Sea Spark har fått en forlengelse på seks måneder i Middelhavet. Også forsyningsskipene Normand Surfer og Normand Supra skal arbeide i Middelhavet, disse for Saipem med en fast avtaleperiode på 60 dager med oppstart i desember.

Dagen etter, den 6. desember, melder Solstad Offshore at man har fått kontraksforlengelser med Equinor i Brasil. Kontrakten forsyningsskipet Far Scotsman har gått på er forlenget med to år, mens forsyningsskipet Sea Brasil har fått forlengelse i ett år.

Finansavisen skriver at Solstad Offshore siden mai har sikret kontrakter av lengre varighet til fem konstruksjonsskip, ti ankerhåndteringsskip og 21 plattform forsyningsskip.

(Tekst og foto SMe. Daglig leder i MFHS har en mindre aksjepost i Solstad Offshore.)