Level Personal åpner avdeling i Kristiansand

Avdelingen skal ledes av Espen Grande. Han har lang erfaring fra rekrutteringsbransjen og gleder seg til å skape «sitt eget» selskap i hjembyen.

Tor Arne Egeland Level Personal
Tor Arne Egeland leder Level Personal fra hovedkontoret i Haugesund.

– Det blir veldig spennende å starte opp et nytt byrå. Etter mange lærerike år i bransjen, ser jeg frem til å ta neste steg og levere rekrutteringstjenester til virksomheter av alle størrelser i Agder, sier Grande, som har jobbet i flere ulike rekrutterings- og bemanningsselskap de siste 20 årene.

– Med en kombinasjon av kompetanse, inngående bransjekunnskap og det siste innen forskningsbaserte metodeverktøy, kan vi tilby tjenester av høy kvalitet, både til faste og prosjektbaserte stillinger, tilføyer Grande.

En del av Level Group

Level Personal ble startet i april 2016 og har vokst raskt til å bli et av de største rekrutterings- og bemanningsselskapene på Haugalandet. Virksomheten er todelt der en den ene delen er spesialisert på rekruttering, søk og seleksjon, mens den andre jobber med kandidatutleie til noen av regionens største og ledende bedrifter.

- I tillegg har vi mye spesialisert fagkunnskap på huset, innen alt fra kommunikasjon og branding, til intervjuteknikk og personlighetstesting, lederutvikling og organisasjonskultur. Selskapet er en del av Level Group hvor Trygve Seglem er hovedaksjonær, sier Tor Arne Egeland som leder Level Personal.

Ambisjoner om vekst

I 2018 ble det åpnet en avdeling i Stavanger, og Kristiansand blir tredje i rekken.

– Med Espens solide erfaring og omfattende nettverk i Kristiansand føler vi virkelig at timingen er god for å etablere oss her. Vi har jobbet med Espen tidligere og vet at vi er en god match, både faglig og personlighetsmessig. Målet er at vi har det gøy sammen og samtidig skaper en ny og fremtidsrettet aktør i regionen, sier Egeland.

Grande har allerede ansatt en rådgiver. Han håper de snart skal få enda flere kolleger på Kristiansand-kontoret.

– Foreløpig blir det oss to, men vi håper å raskt kunne ansette flere. Mange kandidater med spennende bakgrunn har allerede ringt oss, smiler Grande.

Espen Grande Level Personal Kristiansand
Espen Grande skal lede Level Personal sitt nye avdelingskontor i Kristiansand.

(Tekst SMe tilpasset fra pressemelding. Foto Level Personal)