​Rigget for 2021

I fjor kjøpte Einar Tollaksvik sitt selskap Tollaksvik AS opp Vest Kontakt i Åkrehamn – Vi har gjort oss kjent med selskapet, omstrukturert og rigget det for fremtiden, sier Tollaksvik.

Einar Tollaksvik 1
Einar Tollaksvik

De fleste kjenner Einar Tollaksvik fra Saga Subsea, men han er en mann med flere jern i ilden.

– Vest Kontakt sitt produktspekter kjenner vi godt fra virksomheten også i Saga Subsea, smiler Einar Tollaksvik. – Selskapet produserer høytrykksspylere hovedsakelig til offshore og maritim industri. Vest Kontakt sine høytrykksspylere er installert på en rekke offshoreinstallasjoner i Nordsjøen og er å finne om bord i en rekke fartøy, føyer han til.

I tillegg driver Vest Kontakt med produksjon av miljøvennlige rengjøringsmidler som blir brukt av de samme kundene som handler Vest Kontakt sine høytrykksspylere, og på de samme stedene.

- Kundemassen består i dag av AKER BP, Aker Solutions, Archer, Odfjell og Equinor, for å nevne noen. Vest Kontakt sin kaldavfetting er i dag det største produktet, men andre produkter, som for eksempel avkalking og desinfeksjonsmidler, er også en del av produktporteføljen, forteller Tollaksvik.

Einar Tollaksvik ser 2021 lyst i møte.

– Vi har med Vest Kontakt fått en veldig bra start på året 2021 og gleder oss til fortsettelsen, sier han.

Magnus Dahle bekrefter dette. Han har ti års erfaring i Vest Kontakt, men ble tilsatt som daglig leder i august 2020.

- Vi er klare til å løfte selskapet vårt videre, smiler Dahle.

Vest Kontakt er nylig blitt medlem av Maritimt Forum for Haugalandet og Sunnhordland. Du finner selskapets nettside her.

(Tekst og foto SMe)