Stor Brexit-interesse blant medlemmene

Maritimt Forum har sammen med Deloitte Advokatfirma AS kjørt en kursrekke med fokus på arbeidsgiverforpliktelser for ansatte på sokkel og norske skip hjemme og ute. Siste tema var konsekvensene av Brexit med 150 påmeldte deltakere.

Merete Berge Odland
Merete Berge Odland

– 150 påmeldte til et faglig nettmøte er mye i vår målestokk. De to første trakk også mange, men da konsekvensene av Brexit spesielt, for ansatte på land, sokkel og skip, ble behandlet i det tredje og siste nettmøtet, toppet det seg. Deloitte har gjort en god jobb, sier daglig leder i Maritimt Forum for Haugalandet og Sunnhordland, Sverre Meling jr.

En del medlemsbedrifter var med på alle nettmøtene, noen bare på ett, andre på to. Alle har uansett fått tilbud om å få tilsendt presentasjonene fra alle tre webinarene fra Deloitte.

– Vi er også godt fornøyd med nettmøtene vi har hatt med Maritimt Forums medlemmer. Det er ingen tvil om at det vi hadde å si om konsekvenser av Brexit, trakk mest oppmerksomhet. Både før og etter dette nettmøtet har vi hatt et stort påtrykk fra kunder knyttet spesielt til immigrasjonsspørsmål og trygd, sier fast advokat og senior manager hos Deloitte Advokatfirma, Merete Berge Odland.

(Tekst SMe. Foto privat)