Ny medarbeider i Maritimt Forum for Haugalandet og Sunnhordland

Line Andersen er nytilsatt prosjektleder i Maritimt Forum for Haugalandet og Sunnhordland. Hun deler stillingen med en tilsvarende rolle i Maritime Bergen.

Maritime Bergen Portrett 2019 La Cecilie Bannow All Rights Reserved 2
Line Andersen. Foto Cecilie Bannow.

Maritime Bergen er Maritimt Forums søsterorganisasjon i byen mellom de sju fjell. Line Andersen har flyttet fra Bergen til Bjoa og har i den anledning gått ned i 60 prosent stilling i Maritime Bergen.

– Da så vi en mulighet for å styrke arbeidet vårt her på Haugalandet og i Sunnhordland. Vi har tilsatt Line i 40 prosent stilling her hos oss, sier Sverre Meling jr., daglig leder i Maritimt Forum for Haugalandet og Sunnhordland.

Line Andersen skal utvikle nye prosjekter i Maritimt Forum for Haugalandet og Sunnhordland, styrke arbeidet med medlemsmøter, samlinger og konferanser, skrive artikler til det ukentlige nyhetsbrevet og ellers bidra til en god drift.

– Jeg gleder meg til å ta fatt. Etter i overkant av ti år i Maritime Bergen, er jeg blitt godt kjent med den maritime klyngen der. Før den tid var jeg administrasjonskonsulent hos Sjømannsforbundet i Oslo. Nå blir det spennende å bli kjent med en ny, regional, maritim klynge. Det skjer veldig mye spennende på Haugalandet og i Sunnhordland, sier Line Andersen.

Line Andersen vil imidlertid ikke bare bli bedre kjent med den maritime næringen på Haugalandet og i Sunnhordland. Hun kommer også til å arbeide en del opp mot Maritimt Forum for Stavangerregionen.

– Line blir et bindeledd i den maritime klyngen fra Bergen i nord til Stavanger i sør. Det tror vi kan gi ansettelsen av henne her hos oss en ekstra dimensjon, sier Meling.

Line Andersen har tiltrådt sin stilling i 40 prosent i Maritimt Forum for Haugalandet og Sunnhordland med virkning fra den 12. januar 2023.