Maritimt Forum Nord i nye lokaler

Maritimt Forum Nord har fått nye lokaler i Narvik. Sist uke flyttet staben tilbake til Havnens hus etter et par år i administrasjonsbygget til LKAB.

Maritimt Forum Nord
- Her blir det bra, fastslår daglig leder Tor Husjord, Hege Sjåfjell og Lars Vollan etter å ha flyttet inn i nyoppussede lokaler i fjerdeetasjen i Havnegata 2 i Narvik. (Foto: Øystein Ingilæ)

- Vi kunne neppe fått det bedre, fastslår daglig leder Tor Husjord, Hege Sjåfjell og Lars Vollan etter å ha flyttet inn i nyoppussede lokaler i fjerdeetasjen i Havnegata 2.

Her deler de hele etasjen med fiskeriavisen Kyst og Fjord samt Pole Position AS.

Maritimt miljø

Rett over veien etableres den nye cruice-kaien i Narvik havn. Dermed vil Maritimt Forum Nord være plassert midt i sentrum for havnetrafikken i malmbyen.

- For oss har det vært viktig å være lokalisert i et maritimt miljø. Det er vi her, sier Tor Husjord.

I femteetasje i bygget er Narvik havn lokalisert. Samtidig er medleietakerne i fjerdeetasje maritimt orientere selskap, slik at det blir bygd opp et miljø med mange felles interesser.

- Det er fortsatt to - tre kontorer disponibel i fjerdeetasje. Her håper vi å få inn maritimt orienterte virksomheter, slik at de kan bli en del av miljøet, sier Husjord.

Gode møtefasiliteter

De nye lokalene består foruten kontorer av felles møteromsfasiliteter, kjøkkenavdeling, toaletter samt arealer for uformelle møtepunkter.

Blant annet vil Maritimt Forum Nord heretter disponere den gamle havnestyresalen i Narvik. Dermed har man fått på plass rikelig med kapasitet – som med letthet vil kunne romme konferanser med 20 – 30 deltakere uten at man sitter opp på herandre.

- Ja dette vil bli bra, ingen tvil om det fastslår staben. Nytilsatte Terje Løyningen var ikke til stede da kontorene ble flyttet. Han vil være på plass strak han er ferdig med ferien.

Flere nyheter