Maritimt Forum Nordvest tar imot næringsministeren

– Hun vil bli tatt med til medlemsbedriftene våre i Ulsteinvik. Dessuten vil hun bli presentert for utvalgte saker i den politiske plattformen vår, sier daglig leder Arnfinn Ingjerd.

Iselin  Nybø
Iselin Nybø

Iselin Nybø kommer til Ulsteinvik den 11. mars. Maritimt Forum Nordvest samarbeider med Ulstein Næringsforum om besøket. Næringsministeren kommer innom bedrifter som Kleven verft, Havila Kystruten, Island Offshore, Frøy Vest, Kongsberg og Ulstein.

- Hun ønsker å bli bedre kjent med den maritime klyngen på Møre og hva den betyr for et lokalsamfunn som Ulsteinvik. Næringsministeren har brukt mye tid på maritim næring hittil i sin korte karriere som næringsminister, og vi setter stor pris på at hun kommer ut til kysten for å bli bedre kjent med bedriftene i den maritime klyngen, sier daglig leder i Maritimt Forum Nordvest, Arnfinn Ingjerd.

Han føyer til at næringsministerens besøk gir en god anledning for Maritimt Forum Nordvest til å følge opp noen av de politiske innspillene som Maritimt Forum har gitt til departement de siste ukene i forbindelse med den nye maritime strategien som regjeringen jobber med.