Sitter du på neste generasjons ledere for maritim næring?

- Next Wave Maritime Leadership Program er utdanningstilbud som er spesialutviklet av BI og HVL i samarbeid med ledere fra maritim næring, Wista Norge, Bergens Rederiforening og Maritime Bergen, forteller Siv Remøy-Vangen i Maritime Bergen.

Siv
Siv Remøy-Vangen

- Vi snakker om et tilbud vi har fått tilbakemeldinger fra våre medlemmer at er manglede i dagens marked, samtidig som det er etterspurt, spesielt med tanke på de utordringene og ikke minst omstillingene vi står ovenfor, sier Remøy-Vangen.

Programmet går over et år hvor det er lagt opp til seks to-dagers samlinger.

- Temaene vi løfter er bl.a. ledelse, grønn omstilling, digitalisering, strategi og mangfold m.m. Vi har definert målgruppen for programmet som «midships, dvs. arbeidstakere med pluss/minus 10 års arbeidserfaring og noe ledererfaring, resultatansvar, eller arbeidstagere som har lederpotensiale og ønsker å utvikle dette på veien mot nye muligheter. I løpet av programmet vil de ulike deltakerne også få innblikk i ulike bedrifter i næringen. Disse blir invitert inn for å dele dagsaktuelle tematikk, sier Siv Remøy-Vangen.

Next Wave Maritime Leadership Program legger opp til at deltakerne skal jobbe i grupper for så å presentere ulike løsninger.

- Deltakerne vil også bli tilbudt en mentor gjennom WISTAs mentor mentee-program, sier Remøy-Vangen.

Hun håper at det nye utdanningstilbudet vil bli funnet relevant av aktører i den maritime næringen.

- Er det noen som har spørsmål, er det bare å ta kontakt, smiler hun.

Finn mer informasjon samt lenke til utfyllende informasjon og påmelding her.