Skagerak Business Summit 2019

Hvor Kristiansand – Radisson Blu Caledonien hotel.
Pris Klyngemedlemmer Kr. 1200 + MVA. Andre kr. 1800 + MVA. Inkluderer lunsj, middag og "match making"

Bli med når vi samler norske og danske næringslivsfolk i Kristiansand for å få ny bransjespesifikk kunnskap, og for å skape forretningsrelasjoner på tvers av Skagerrak.

Sbs 2018 Flagg
Skagerak Business Summit 2019

Vi gjentar de fjorårets suksess, og inviterer danske og norske bedrifter til vår årlige næringslivskonferanse Skagerrak Business Summit torsdag den 12. november 2019 kl. 8:30-20:00.

I år setter vi fokus på bærekraft og kunstig intelligens – to områder som får større og større betydning for fremtidens næringsliv. Kom og hør om spennende ny kunnskap og konkrete, innovative prosjekter innen de to faglige sektorene: det maritime og bygg. Programmet byr på innlegg fra noen av de mest nyskapende bedriftene, samt de fremste forskernOppsummeringe i Danmark og Norge. Foredragsholderne er også tilgjengelige på matchmaking-delen, og selvsagt i forhold til nettverksbygging under hele konferansen.

Konferansen er for deg som beskjeftiger deg med samarbeid mellom Norge og Danmark, og som ønsker handelsrelasjoner mellom Norge og Danmark og å få den nyeste kunnskapen om bæredyktighet og kunstig. intelligens.

Matchmaking

Nettverk har en avgjørende betydning for samarbeidet mellom Norge og Danmark – og for ditt utbytte av konferansen. For å understøtte nettverksdelen ytterligere, arrangerer vi igjen i år matchmaking i form av 1:1-speeddatingmøter på 3 x 20 minutter hvor du har mulighet til å komme i direkte kontakt med potensielle samarbeidspartnere og/eller kunder. Når du har meldt deg på konferansen, vil du motta informasjon om påmelding til matchmaking via e-post.

Oppsummering fra 2018 arrangementet med matchmaking.


Arrangør

Et samarbeid mellom bl.a. Maritimt Forum Sør, BusinessBroen (DK), Marcod (DK), Kristiansand kommuner, NHO Agder, Innovasjon Norge, Digin, GCE NODE og Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.