Dunlop Hiflex Norway ble medlem nr. 70 av Maritimt Forum Sør

Nå en av Markedets ledende leverandører av høy-medium og lavtrykks komponenter.

Dunlop Slager
Dunlop Hiflex Norway ble MFS medlem nr. 70

Dunlop Hiflex Norway er en del av Dunlop Hiflex Scandinavia, en av markedets ledende leverandører mot Olje & Gass, Aqua Kultur, Industri med mer innen hydraulikk, industri, pneumatikk, hydrauliske komponenter, hydrauliske verktøy, tilbehør, vaskeriutstyr og høy- og lavtrykksledningskomponenter.

Eier er ALFAGOMMA GROUP, som med hell driver sin egen produktutvikling og produksjon av hydrauliske og industrielle slanger i 23 egne fabrikker rundt om i verden. Nå med det siste oppkjøpet av Yokohama-fabrikken i Ortona med produksjon av industrislange i Olje &gass og marin sektor.

Dunlop Real

God geografisk dekning med egne servicesentre og servicepartnere rundt om i Norge og Skandinavia samt World Wide. I nært samarbeid med kvalitetsprodukter fra ledende leverandører tilbys en komplett løsning, noe som gjør oss til en av de bredeste og mest fleksible Globale aktørene på markedet.

I disse dager satser vi stort i Norge med en total fornyelse med nye bygg i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund, Tromsø, samt oppgradering av eksisterende bygg i Trondheim og Harstad. Det blir også nye lokasjoner som vi offentlig gjør i løpet av høsten. Bemanningen øker over hele Norge i samsvar med våres oppgraderinger.

Mer info: