DNB Uka 2019

Hvor
Pris Gratis

Plukk og miks mellom arrangement , og sett sammen ditt eget unike program for DNB Uka 2019

Dnb Uka 2019

I perioden 21. - 25. mai arrangeres DNB Uka Stavanger. Programmet er spekket med interessante og morsomme aktiviteter som passer alle. Vi har plukket ut to arrangementer som vi tror kan passe for deg og din bedrift her:

Klima som risiko for norsk økonomi
I følge Eldar Sætre står olje- og gassnæringen ovenfor en tillitskrise, og som en følge av det må industrien ta tydelige grep for å oppnå endringer i utslipp og forurensning. Vi har invitert en rekke nøkkelpersoner i næringslivet som skal løfte dette temaet i løpet av seminaret, og det legges også opp til en paneldebatt hvor lokale politikere skal diskutere deres syn på oljeproduksjon og klimatiltak i Norge.

Digitale bedragerier og internasjonale sanksjoner – hvordan kan man sikre seg mot dette?
Svindel og hackerangrep er et økende problem og metodene blir stadig mer raffinerte. Hvordan kan man beskytte seg mot dette? Hvorfor får Trumps beslutninger så mye fokus? Hvordan kan norske bedrifter vokse internasjonalt og samtidig redusere risikoen for tap? Vi har med oss et ekspertpanel som skal hjelpe deg og din bedrift å møte stadig nye utfordringer både lokalt og internasjonalt.

Fullt program og påmelding finner du her

Alle arrangementene er gratis, men krever påmelding og det er begrenset antall plasser.