PETRO Finans 2019

Hvor Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger
Pris Gratis

PETRO Finans arrangeres av SpareBank 1 SR-Bank 22. mai 2019 og medlemmer av Maritimt Forum for Stavangerregionen er hjertelig velkommen til å melde seg på! Arrangementet er gratis

Petro Finans 2019

Ny vekst?
Etter noen krevende år er det igjen vekst på norsk sokkel. Langt fra den feberhete stemningen fra noen år tilbake, men det går definitivt i riktig retning. Utsiktene for de nærmeste årene er gode med store og små utbyggingsprosjekter i full gang, men går vi 3-5 år fremover er det likevel fare for at pilene tipper nedover. Det vil fortsatt være god aktivitet på mindre prosjekter, men store utbygginger som Sverdrup og Castberg avsluttes.

Vi trenger å finne nye ressurser i 2019 og fremover. Ikke bare de små og feltnære som gir økt levetid og lønnsomhet for gamle helter, men nye, store funn. I tillegg er det fortsatt et stort potensial i å øke utvinningsgrad og foreta levetidsforlengelser på eksisterende felt. Norsk sokkel er i dag på verdenstoppen i utvinningsgrad – men sentrale aktører mener det fortsatt er rom for forbedringer.

PETRO Finans er SpareBank 1 SR-Banks årlige olje- og energikonferanse. I 2019 arrangeres den for 17. gang i oljehovedstaden Stavanger. Konferansen har utviklet seg til å bli et viktig møtested for olje- og energiindustrien. Her samles omkring 300 operatører, leverandører og investorer til oppdatering, inspirasjon og nettverksbygging.


Arrangør

SpareBank 1 SR-Bank